HTML

angol főiskola

Angol főiskolát csinálunk Magyarországon. Angol rendszer szerint tanítunk, angol módra gondolkodunk. Angol és Magyar tapasztalatainkat szeretnénk megosztani.

Friss topikok

  • angoliskolás: Update: Angol partnereink véleménye a tárgyalásokról: "It was a real pleasure to meet you and Greg... (2012.06.04. 09:34) A vendégszerető magyarok

Címkék

Második próbálkozás. Figyelj a határidőre!

2012.08.03. 16:16 angoliskolás

Azok, akik nem jelöltek meg semmilyen szakot a központi felvételi rendszer keretein belül, vagy az általuk megjelölt szakok egyikére sem nyertek felvételt, még egy hétig, augusztus 10-éig beadhatják jelentkezésüket a pótfelvételi eljárás keretein belül. Azonban itt már csak egyetlen helyet jelölhetnek meg, és csak költségtérítéses képzések közül választhatnak.  A nyomtatványok kitöltésénél érdemes nagyon körültekintőnek lenni, mivel hiánypótlásra az idő rövidsége miatt nincs lehetőség. A pótfelvételi ponthatárai előreláthatólag augusztus 29-én derülnek ki.

Természetesen a központi felvételi eljárástól függetlenül lehet jelentkezni a Central-European Institution of English and American Studies képzéseire is. Az induló főiskolai szakjainkról, és a 23 éves korig, első szakmaként tandíjmentesen megszerezhető OKJ-s képzéseinkről érdeklődj a www.ceasinst.co.uk oldalon!  Felmerülő kérdéseidet az info@ceasinst.co.uk címre küldheted el, ahol igyekszünk a lehető leggyorsabban megadni számodra a megfelelő választ!

Reméljük szeptemberben mindenki a számára legmegfelelőbb helyen tudja megkezdeni tanulmányait!

Szólj hozzá!

Címkék: felvételi 2012

A bejegyzés trackback címe:

https://angolfoiskola.blog.hu/api/trackback/id/tr504694269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása