HTML

angol főiskola

Angol főiskolát csinálunk Magyarországon. Angol rendszer szerint tanítunk, angol módra gondolkodunk. Angol és Magyar tapasztalatainkat szeretnénk megosztani.

Friss topikok

  • angoliskolás: Update: Angol partnereink véleménye a tárgyalásokról: "It was a real pleasure to meet you and Greg... (2012.06.04. 09:34) A vendégszerető magyarok

Címkék

Előnyben a CEAS

2012.08.14. 13:49 angoliskolás

Idén szeptembertől lép életbe Nagy Britanniában a korábban komoly zavargásokat kiváltó drasztikus tandíjemelés a felsőoktatásban. A Brit főiskolák és egyetemek az őket érő állami megszorítások miatt akár háromszorosára is emelik korábbi tandíjaikat. Ez a Cambridge University-n például 9000 fontos, (csaknem 3 millió forintos) tandíjat jelent a hallgatók számára évente.

Természetesen a megemelt tandíj megfizetésére lehetőség van államilag garantált diákhitelből is, de ennek törlesztését a tanulmányok befejezését követően legkésőbb 12 hónappal meg kell kezdeni, ami a mai sokszor bizonytalan gazdasági helyzetben komoly visszatartó erőt képez.

Ennek következményeként 8,7%- al kevesebben adták be jelentkezésüket az őszi szemeszterre Nagy Britanniában.

Ami sokak számára indulatokat keltő hír, számunkra ez esetben előny. Mivel a Central-European Institution of English and American Studies Angliában akkreditált, diákjaink diplomájukat Londonból kapják, de Magyarországon működünk, ezért nálunk nincs drasztikus tandíjemelés!

Továbbra is az Angliában korábban megszokott tandíjak töredékéért kínáljuk képzéseinket Magyarországon, illetve az interaktív oktatási formának köszönhetően akár bárhol a világon.

Szólj hozzá!

Címkék: oktatás anglia tandíj magyarország 2012

A bejegyzés trackback címe:

https://angolfoiskola.blog.hu/api/trackback/id/tr944711922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása