HTML

angol főiskola

Angol főiskolát csinálunk Magyarországon. Angol rendszer szerint tanítunk, angol módra gondolkodunk. Angol és Magyar tapasztalatainkat szeretnénk megosztani.

Friss topikok

  • angoliskolás: Update: Angol partnereink véleménye a tárgyalásokról: "It was a real pleasure to meet you and Greg... (2012.06.04. 09:34) A vendégszerető magyarok

Címkék

Kis lehetőség a nagy álmokhoz

2012.07.24. 15:27 angoliskolás

Nagyon sok olyan ember van Magyarországon, aki izgalommal telve várja, hogy megtudja a ponthatárokat. A diákok - akik hamarosan talán hallgatók lesznek - inkább reménykedve, szüleik valószínűleg rettegve: mi lesz, ha nem veszik fel sehova a gyereket? 

A CEAS-nál ez a nap olyan, mint a többi, hiszen angol főiskola vagyunk, nem vonatkozik ránk a magyar felvételi rendszer, hozzánk nem pontszámítás után lehet bekerülni. Viszont mindannyian tudjuk, hogy milyen érzés várni a pontokra. Ezért, hogy kicsit oldjuk a feszültséget, a következőt találtuk ki: Minden 50 like után kisorsolunk egy olyan személyt, aki ingyen vehet rész az általa kiválasztott órán nálunk, méghozzá interaktív képzési rendszerünkben. Megnézheti, kipróbálhatja - az amúgy titkosított - online platformot és átélheti, milyen érzés, amikor a virtuális osztályteremben egyszerre ül sok-sok tanuló, de a nagyrészük még csak nem is egy földrészről jelentkezik be! 

Kóstolj bele, milyen egy nemzetközi főiskola mindennapjainak részese lenni! Szóval rajta, menjen a megosztás és a like! 

Szólj hozzá!

Címkék: online egyetem felvételi 2012

A bejegyzés trackback címe:

https://angolfoiskola.blog.hu/api/trackback/id/tr44585080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása